Bruk gode sko på festival

 

Festivaler skal være morsomme. Du skal danse, synge, le og ha det gøy. Det siste du trenger, er å måtte tenke på de vonde føttene dine. Derfor er det viktig at du velger fornuftige sko når du skal på konsert og festival.

Legg igjen hælene hjemme

A pair of walking boots sitting inside a tent on a rainy day.

Hvis du er jente eller kvinne, bør du legge igjen de høyhælte skoene i skapet når du skal på festival. Høye hæler ser kanskje stilig ut, og du får kanskje mange beundrende blikk, men når det har gått et par timer, får du også vonde tær, smerter i anklene og ryggen, og kanskje til og med gnagsår. Da er det verken stilig eller behagelig å gå med høye hæler. Velg heller sko med tykke såler, for eksempel joggesko eller fritidssko. Føttene dine vil takke deg for det, og når du slipper å ha vondt i føttene, er det også mye enklere å ha det moro.

Dempende såler

På en festival kan det hende du går ganske mye. Til og med på en vanlig konsert kan det bli hopping, dansing og mye bevegelse. Da kan sko med dempende såler gjøre opplevelsen mer behagelig. Du trenger ikke å være umoderne for å gå med dempende såler, for dagens joggesko finnes i mange varianter. Det er ikke vanskelig å finne sko som både er moderne og behagelige. Spesielt på nettet er utvalget stort. Der kan du også gjøre et skikkelig kupp noen ganger, og du får skoene tilsendt i posten, uten at du må stresse rundt på salg i butikkene.

Skobytte på festival

Hvis du skal overnatte i telt på festival, bør du også ha med deg skobytte. Det hender det blir veldig vått og gjørmete på festivalområder, og det hjelper lite å bytte til tørre klær dersom skoene dine er søkkvåte. Ha alltid minst ett ekstra par sko i sekken, sammen med tørre sokker. Ha gjerne med tynne ullsokker, for de holder føttene varmere enn bomullssokker, spesielt dersom det blir vått og kaldt. Tykke ullsokker er også et godt valg i teltet om kveldene, eller i soveposen om natten.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

pureview