Gi en uforglemmelig opplevelse i gave

Er du på jakt etter bursdagsgaven til ham som har alt? Er du usikker på om svigermor faktisk liker ullgenserne du kjøper til henne år etter år, eller om det bare er noe hun sier for å være grei? Fikk du en ny kjæreste rett før jul, en du egentlig ikke kjenner godt ennå, men som du likevel gjerne vil imponere med den helt rette julegaven? Uansett hvilken fortvilet gavesituasjon du befinner deg i, er et gavekort på opplevelser en sikker vinner.

 

En perfekt gave – uansett anledning og hvem du gir den til
Gir du et gavekort på opplevelser er du sikret en fornøyd mottaker, uansett om gaven er til venner, kjærester eller familie. Dersom gaven er til noen som står deg nær, kan du selvfølgelig også gi en opplevelse som gir deg muligheten til å invitere deg selv med. Dermed får dere muligheten til å tilbringe litt kvalitetstid sammen, som jo kan være en gave til dere begge. Noe av det beste med å gi en opplevelse i gave, er at det passer perfekt til enhver anledning. Er det snakk om en gave til fetteren til moren til kjæresten din, kan en enkel ølsmaking være ideelt. Skal du derimot feire 10-års bryllupsdag med din utkårede, kan du slå på stortromma, og invitere henne med på et luksuriøst fjordcruise med spaopphold og middag. Mulighetene er mange!

 

Gjør det personlig
At du gir en opplevelse i gave vil gjøre deg minneverdig og unik som gavegiver, og understreke at du virkelig har tenkt, i hvert fall hvis du gir rett opplevelse til den rette mottakeren. Hvis for eksempel søsteren din fyller 30 år, og hun aldri har ytret det minste ønske om å oppleve vill natur på nært hold, er det kanskje ikke en fantastisk ide å gi henne et surfeopphold i Lofoten – da kan det være at en utsøkt kulinarisk opplevelse faller bedre i smak. Selvfølgelig, på den annen side, så er livet langt og det blir ofte morsommere om man er åpen for nye opplevelser. Derfor kan en opplevelse som bringer henne ut av komfortsonen muligvis være akkurat det søsteren din trenger. Uansett hvilken opplevelse du velger å gi i gave: Så lenge det ligger omtanke bak valget, vil mottakeren garantert bli takknemlig og glad.

 

Alle setter pris på opplevelsesgaver – også Moder Jord
I dagens materialistiske samfunn, hvor ting brukes og kastes i et forrykende tempo, er det stor fare for at gaven du gir ender opp med kun å bli brukt et par ganger, for deretter å kasseres og glemmes. Dette er selvfølgelig synd for deg, som har brukt mye tid, energi og penger på å finne en gave du tenker vil bli satt pris på. Det er også anstrengende for mottakerne, som føler seg tvunget til å sette frem pepperkverna de fikk av deg til jul for fem år siden, den de har gjemt bakerst i skapet, når du kommer på besøk. Gir du en opplevelse, gir du samtidig et dyrebart minne, noe som varer – og Moder Jord vil takke deg for at du ikke bidrar til forbrukersamfunnet.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

pureview